deville_logo

Aktuellt

Här hittar du aktuella händelser på Deville samt intressanta och läsvärda inlägg och artiklar från oss och våra konsulter.

2023-05-01
Deville rustar konsulter med kunskap inom Fordon och EV (Electric Vehicle) genom att genomföra skräddarsytt kursprogram med levarantör från Storbritanien.

2022-09-01
Vi hälsar Caroline Hansebo välkommen till oss!
Caroline ska verka som konsult inom CM och Projektledarområdet.

 

2021-03-01
Deville genomförde unde 2020/2021 en ISO 27001 certifiering, och blev certifierade och godkända 20210301! 
 

2020 > 09

Vi har förmånen att få hälsa Gabriella von Martens välkommen som ny konsult hos oss på Deville. Gabriella är senior IT-projektledare med gedigen kunskap och erfarenhet. Hon behärskar hela kedjan i en process från kravanalys, processkartläggning, arkitektur, testledning och genomförande till implementering av lösningar. Vi ställde några frågor till Gabriella, bland annat om vad hon kan bidra med hos våra uppdragsgivare.

Inom vilka områden tar du konsultuppdrag?
Jag är en renodlad projektledare som brinner för att få oreda till ordning och struktur efter kundens förutsättningar. Analysarbete och kravhantering ligger mig också varmt om hjärtat. Jag är en problemlösare som ser varje uppdrag, oavsett bransch, som en intressant och givande utmaning att ro i hamn.

Hur kommer det sig att du valde att bli konsult på Deville?
Initialt genom att mina tidigare kollegor Johan och Monica jobbar på Deville. Efter första träffen med Morgan så var det en "no-brainer", gillar det lilla företaget, lönemodellen och att det är snabba och raka puckar.
 
Vad kan du bidra med hos dina uppdragsgivare?
Mycket! Jag har gedigen erfarenhet av IT och projektledning då jag började som konsult redan 1988 och fick min första projektledarroll i början av 90-talet. 
Jag har en bred profil med kompetens inom projektledning, personalledning (konsultchef i tio år), analysarbete, krav, processutveckling, test och implementering. Startade som utvecklare och gick därefter över till IT-arkitektur, vilket lett till att jag har erfarenhet och kunskap om hela IT-livscykeln. Utöver det bidrar jag med energi och glädje. Jag har ett stort engagemang och vill alltid göra mitt bästa.  


"Utöver det bidrar jag med energi och glädje.
Jag har stort engagemang och vill alltid göra mitt bästa."
 


Kan du beskriva dig själv med en mening?
Jag är ett energiknippe som alltid vill framåt och leverera resultat, vad jag än gör. 

Vad är din absolut starkaste sida?
Det tror jag redan jag nämnt flera gånger, min energi och engagemang. Och att jag har en hög ambitionsnivå i det jag gör.   

Vad skulle ditt drömuppdrag vara?
Har varit IT-konsult sedan 1988 och genomfört flera olika drömuppdrag. Idag är det vilka jag jobbar med som är det viktigaste. Om medarbetarna är prestigefulla och inte kommunikativa är det inte lika lätt att leverera och göra ett bra arbete hur mycket man än försöker. Om medarbetarna är dess motsats, är med på tåget och vi tillsammans arbetar för att nå målet, skulle jag se det som ett drömuppdrag.   
  
Och till sist, har du något fritidsintresse som du brinner för?
Jag har många intressen och alltid något järn i elden. Äventyrsvandringar, helst spektakulära platser och glaciärer (älskar Norge), träning, inredning och trädgård.

Tack Gabriella och varmt välkommen till Deville!
 

Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter