deville_logo

Våra medarbetare

Deville erbjuder konsulter med expertkompetens inom IT-området med fokus på IT-infrastruktur och System Engineering. Våra konsulter har djup kompetens inom projektledning, testledning, systemförvaltning, configuration management, riskhantering, kravhantering och kvalitetssäkring.

Andreas Åblad

Andreas Åblad
Andreas är en senior ledare med tjugo års erfarenhet inom IT med roller som teamledare, projekt-ledare och infrastrukturarkitekt. Han är social, positiv och en god kommunikatör. Andreas brinner för kontinuerlig förbättring, förändringsresor samt att coacha team och individer till att utvecklas och utföra stordåd.

Johan Berg

Johan Berg
Johan är en mycket erfaren teknisk testare och testledare med bred kompetens inom både mjuk- och hårdvarutestning, kravhantering och testprocesser. Johans förmåga att anpassa sig till förändringar och se möjligheter istället för hinder gör honom till en lagspelare som sprider god stämning. Han är mycket ambitiös, noggrann och målinriktad.

Nils Lindström

Elias Nyström
Elias har cirka 20 års erfarenhet från olika branscher där IT varit mer eller mindre företagskritiskt. Han har en stor bredd och tar sig an roller som support, administratör, koordinator, upphandlare och kravställare. Elias är både en positiv och skicklig kommunikatör som fokuserar på att förbättra personens möte med IT. 

Viktor Jacobsén
Viktor är en självklar kandidat för er som vill ha en teknisk koordinator med bred kompetens. Viktor har arbetat flera år i tekniska supportroller vilket har gett honom ett väldigt brett tekniskt kunnande.
Viktor har lätt för att lära och sätta sig in i nya saker. Överallt där IT finns kan han dyka ner och fördjupa sig för att hitta den bästa lösningen. 

Lottie Engdahl

Lottie Engdahl
Lottie har över tio års erfarenhet som Configuration Manager (CM) och har under denna tid arbetat både strategiskt och operativt. Som strategisk CM har hon byggt upp en bred erfarenhet för systemarkitektur och produktstrukturer.  Lottie är en mycket lojal, prestigelös, effektiv och strukturerad konsult.

Monica Osbjer

Monica Osbjer
Monica har djup kunskap inom kvalitetssäkring, Configuration Management och processutveckling. Monica har även genomfört support och utbildning av CM-verktyg samt tagit fram och infört CM-processer. Monica är en social, ambitiös, noggrann och målinriktad konsult som har lätt för att anpassa sig till olika arbetsuppgifter och miljöer.

Marita Eriksson
Marita har mcket stor erfarenhet av bokföring och löneadministration. MArita sköter kontoret och är alla medarbetares  nav och en källa för att få svar på företagsinterna frågor och lösa månag andra uppgifter.
Marita är en effektiv och målinriktad och mycket hög social kapacitet.

Morgan Eriksson

Morgan Eriksson
Morgan är seniorkonsult med trettio års erfarenhet från försvar, fordon, läkemedel och telekom, där han verkat i roller såsom projektledare, chef, affärsrådgivare, upphandlare, kravställare och ingenjör. Morgan är social och drivande med fokus på mål och att leverera i tid.

Caroline Hansebo
CAroline har djup kunskap inom kvalitetssäkring, Configuration Management och processutveckling. Caroline har även mycket goda kunskaper att arbeta som projektkoordinator och objektledare.  Caroline är en social, ambitiös, noggrann och målinriktad konsult som har lätt för att anpassa sig till olika arbetsuppgifter och miljöer.
 

Vill du veta mer om våra konsulter?

Kontakta oss via nedanstående formulär om du önskar veta mer om våra konsulter eller diskutera era behov med oss på Deville.