deville_logo

Konsulter

Deville erbjuder konsulter med expertkompetens inom IT-området med fokus på IT-infrastruktur och System Engineering. Våra konsulter har djup kompetens inom projektledning, testledning, systemförvaltning, configuration management, riskhantering, kravhantering och kvalitetssäkring.

Anna Söderberg

Anna Söderberg
Med en stabil grund inom IT och kundsupport har Anna nu sitt fokus på Application Management och Systemförvaltning. Anna är noggrann, har ett öga för detaljer samt en stor initiativförmåga. Hon är en utåtriktad och mycket positiv person som lätt sprider glädje och enkelt bygger nya relationer.

Monica Osbjer

Monica Osbjer
Monica har djup kunskap inom kvalitetssäkring, Configuration Management och processutveckling. Monica har även genomfört support och utbildning av CM-verktyg samt tagit fram och infört CM-processer. Monica är en social, ambitiös, noggrann och målinriktad konsult som har lätt för att anpassa sig till olika arbetsuppgifter och miljöer.
 

Johan Berg

Johan Berg
Johan är en mycket erfaren teknisk testare och testledare med bred kompetens inom både mjuk- och hårdvarutestning, kravhantering och testprocesser. Johans förmåga att anpassa sig till förändringar och se möjligheter istället för hinder gör honom till en lagspelare som sprider god stämning. Han är mycket ambitiös, noggrann och målinriktad.

Lottie Engdahl

Lottie Engdahl
Lottie har över tio års erfarenhet som Configuration Manager (CM) och har under denna tid arbetat både strategiskt och operativt. Som strategisk CM har hon byggt upp en bred erfarenhet för systemarkitektur och produktstrukturer.  Lottie är en mycket lojal, prestigelös, effektiv och strukturerad konsult.

Nils Lindström

Elias Nyström
Elias har cirka 20 års erfarenhet från olika branscher där IT varit mer eller mindre företagskritiskt. Han har en stor bredd och tar sig an roller som support, administratör, koordinator, upphandlare och kravställare. Elias är både en positiv och skicklig kommunikatör som fokuserar på att förbättra personens möte med IT. 

Morgan Eriksson

Morgan Eriksson
Morgan är seniorkonsult med trettio års erfarenhet från försvar, fordon, läkemedel och telekom, där han verkat i roller såsom projektledare, chef, affärsrådgivare, upphandlare, kravställare och ingenjör. Morgan är social och drivande med fokus på mål och att leverera i tid.

Helena Bolsöy

Helena Bolsöy
Helena är en van, mångsidig och mycket professionell projektledare med starkt driv och resultatfokus. Hon har en god kommunikativ förmåga och fungerar perfekt som länken mellan kravställare och lösning/system. Oavsett vad Helena gör så drivs hon av en önskan om att utveckla, förbättra och effektivisera.

Andreas Åblad

Andreas Åblad
Andreas är en senior ledare med tjugo års erfarenhet inom IT med roller som teamledare, projekt-ledare och infrastrukturarkitekt. Han är social, positiv och en god kommu-nikatör. Andreas brinner för kontinu-erlig förbättring, förändringsresor samt att coacha team och individer till att utvecklas och utföra stordåd.

Åsa Radne Konsult

Åsa Radne
Åsa är en engagerad och lösningsfokuserad konsult med erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning i offentliga verksamheter. Hon har arbetat som chef och övergripande strategisk verksamhetsutvecklare. Åsa har ett skarpt resultatfokus, ett starkt driv och en positiv attityd.

Vill du veta mer om våra konsulter?

Kontakta oss via nedanstående formulär om du önskar veta mer om våra konsulter eller diskutera era behov med oss på Deville.