deville_logo

Konsulter

Deville erbjuder konsulter med expertkompetens inom IT-området med fokus på IT-infrastruktur och System Engineering. Våra konsulter har djup kompetens inom projektledning, testledning, systemförvaltning, configuration management, riskhantering, kravhantering och kvalitetssäkring.

Anna Söderberg

Anna Söderberg
Med en stabil grund inom IT och kundsupport har Anna nu sitt fokus på Application Management och Systemförvaltning. Anna är noggrann, har ett öga för detaljer samt en stor initiativförmåga. Hon är en utåtriktad och mycket positiv person som lätt sprider glädje och enkelt bygger nya relationer.

Monica Osbjer

Monica Osbjer
Monica har djup kunskap inom kvalitetssäkring, Configuration Management och processutveckling. Monica har även genomfört support och utbildning av CM-verktyg samt tagit fram och infört CM-processer. Monica är en social, ambitiös, noggrann och målinriktad konsult som har lätt för att anpassa sig till olika arbetsuppgifter och miljöer.
 

Johan Berg

Johan Berg
Johan är en mycket erfaren teknisk testare och testledare med bred kompetens inom både mjuk- och hårdvarutestning, kravhantering och testprocesser. Johans förmåga att anpassa sig till förändringar och se möjligheter istället för hinder gör honom till en lagspelare som sprider god stämning. Han är mycket ambitiös, noggrann och målinriktad.

Lottie Engdahl

Lottie Engdahl
Lottie har över tio års erfarenhet som Configuration Manager (CM) och har under denna tid arbetat både strategiskt och operativt. Som strategisk CM har hon byggt upp en bred erfarenhet för systemarkitektur och produktstrukturer.  Lottie är en mycket lojal, prestigelös, effektiv och strukturerad konsult.

Nils Lindström

Nils Lindström
Nils är en erfaren konsult med inriktning mot Application Management. Han har kompetens inom digitalisering av underhålls- och driftplaner inom bland annat fastighetsdrift. Nils har över tio års erfarenhet och djup kunskap av IBM Maximo inom användande, projektledning och förvaltning.

Morgan Eriksson

Morgan Eriksson
Morgan är seniorkonsult med trettio års erfarenhet från försvar, fordon, läkemedel och telekom, där han verkat i roller såsom projektledare, chef, affärsrådgivare, upphandlare, kravställare och ingenjör. Morgan är social och drivande med fokus på mål och att leverera i tid.

Helena Bolsöy

Helena Bolsöy
Helena är en van, mångsidig och mycket professionell projektledare med starkt driv och resultatfokus. Hon har en god kommunikativ förmåga och fungerar perfekt som länken mellan kravställare och lösning/system. Oavsett vad Helena gör så drivs hon av en önskan om att utveckla, förbättra och effektivisera.

Andreas Åblad

Andreas Åblad
Andreas är en senior ledare med tjugo års erfarenhet inom IT med roller som teamledare, projekt-ledare och infrastrukturarkitekt. Han är social, positiv och en god kommu-nikatör. Andreas brinner för kontinu-erlig förbättring, förändringsresor samt att coacha team och individer till att utvecklas och utföra stordåd.

Malin Wester

Malin Wester
Malin är en kvalitets- och process-fokuserad konsult som brinner för teknik och verksamhetsutveckling. Hon har trettio års erfarenhet inom kvalitetssäkring, support och organisation varav femton år inom internationella organisationer. Detta gör Malin till en resurs att räkna med i både större och mindre företag.

Vill du veta mer om våra konsulter?

Kontakta oss via nedanstående formulär om du önskar veta mer om våra konsulter eller diskutera era behov med oss på Deville.