deville_logo

Vi söker projektledare inom Fordon, försvars och IT området

Vill du utvecklas, trivas och känna motivation i arbetet? Vill du ha intressanta och utvecklande uppdrag, stimulerande utmaningar och kunna bidra till förbättringar? Vill du vara en del av ett konsultbolag med trevliga kollegor som träffas regelbundet och stöttar varandra? Då ska du kontakta oss!

Vi har ett flertal uppdrag ute hos kund och söker nu duktiga projektledare inom IT-området. Vi ser gärna att du har arbetat efter agila metoder och använt dig av någon projektmodell.  Har du erfarenhet av telekombranschen eller har jobbat åt försvaret är det ett extra plus. Men i första hand anställer vi personer vi tror på. Tveka inte att kontakta oss även om du inte stämmer in på ovan beskrivning, vi har nämligen i dagsläget behov av flera olika typer av konsulter.

Vad ska du göra?
Du kommer att bli anställd av oss på Deville och erbjudas ett uppdrag ute hos kund där vi matchar din kompetens med kundens behov.

Vem är du?
Vi tror att det är viktigt för dig att utvecklas, att trivas och att känna motivation i arbetet. Vi tror att du vill du ha intressanta och utvecklande uppdrag, stimulerande utmaningar och kunna bidra till förbättringar hos din uppdragsgivare. Vi tror att du vill vara del av ett konsultbolag med trevliga kollegor som träffas och stöttar varandra.

Vad får du som konsult hos oss?
Vi erbjuder ett företagsklimat med familjär stämning där vi regelbundet träffas för att umgås, dela med oss av erfarenheter och utveckla verksamheten och oss själva. Vi arbetar efter en attraktiv lönemodell och du erbjuds stor frihet samtidigt som du har tryggheten i att tillhöra ett konsultföretag. Du har stora möjligheter att själv vara med och på verka din fortsatta utveckling.

Vill du veta mer?
För mer information ring Morgan Eriksson på telefon 070-783 50 85 eller skicka ett mail till morgan.eriksson@deville-it.se

Anmäl ditt intresse
Är du intresserad av att bli konsult hos oss? Skicka då in några rader om dig själv i nedan kontaktformulär. Vi kontaktar dig så snart vi kan!


Om Deville IT-konsultbyrå
Deville erbjuder konsulter med expertkompetens inom IT-området med fokus på IT-infrastruktur och System Engineering. Våra konsulter har djup kompetens inom:

  • Projektledning
  • Systemförvaltning
  • Testledning
  • Configuration Management
  • Riskhantering
  • Kravhantering
  • Kvalitetssäkring

Våra kunder finns inom både näringslivet såsom inom telekom- och tillverkningsindustrin samt inom offentlig sektor, till exempel Försvarsmakten, FMV och landstinget. Våra kunder anlitar oss för ett kortare projekt, några månaders jobb eller för flera år långa uppdrag. Allt efter de behov och önskemål som finns.

Våra konsulter är experter inom sina områden. Vi strävar efter att anpassa oss till utvecklingen i branschen och våra kunders utveckling. Vi arbetar ständigt med att vara en attraktiv arbetsgivare vilket innebär att våra medarbetare är delaktiga i utvecklingen av bolaget och i sin egen kompetensutveckling.

Läs mer om oss och våra värderingar