deville_logo

Möt Malin-vår nya kvalitetskonsult!

Malin Wester har i våras börjat som konsult hos oss på Deville. Hon har trettio års erfarenhet av kvalitetssäkring, support, organisation, planering och rapportering. Malin brinner verkligen för kvalitetsfrågor och vi har intervjuat Malin för att få svar på vad hon gör och vad hon kan tillföra er organisation.

Malin Wester Malin Wester

Hej Malin, du brinner för kvalitetsfrågor. Vilket typ av kvalitetsarbete är det du arbetar med?
Ja, jag vill verkligen hjälpa företag med deras kvalitetsarbete. Det kan handla om implementering och förvaltning av olika processer inom ITIL och ISO 9001, 14001 och 27000.
 
Vad kan du bidra med hos dina uppdragsgivare?
Min expertis ligger i att vara länken mellan verksamhet och teknik. Då jag har lång erfarenhet inom båda områdena så kan jag snabbt översätta verksamheten eller kundens behov till tekniska krav och vice versa.
 
Vilket skulle ditt drömuppdrag vara? 
Oj! Drömmen är nog att hjälpa till att ta fram ramverk och rutiner som får medarbetarna att känna att de vinner på ordning och reda, vilket i sin tur leder till att företaget ökar sin kundnöjdhet och lönsamhet.
 
Kan du beskriva dig själv med en mening? 
Jag är en driven och nyfiken person som med ett brinnande engagemang och precision tar uppgiften i mål på smartaste sätt.
 
Vad är din absolut starkaste sida? 
Mitt engagemang!
 
Hur kommer det sig att du valde att bli konsult på Deville? 
Efter många år som anställd inom leverantörsledet kände jag att det var dags att prova något nytt. Deville är ett lagom stort konsultföretag med det lilla extra och som arbetar med den typ av uppdrag som passar mig.
 
Och till sist, det är några av oss som jobbar på Deville som har hund. Har du något husdjur? 
Japp, en bondkatt som heter Pärson!

Tack Malin och lycka till på Deville!
Tack själv!