deville_logo

Ny konsult på Deville!

Vi hälsar Andreas Åblad välkommen som ny konsult hos oss på Deville. Andreas är senior chef med tjugo års erfarenhet av IT och management. Vi har ställt några korta frågor till Andreas, bland annat kring vad han kan bidra med hos sina uppdragsgivare.

Andreas Åblad, ny konsult på Deville IT-konsultbyrå Andreas Åblad, ny konsult på Deville IT-konsultbyrå

Hej Andreas, välkommen som ny konsult på Deville IT-konsultbyrå!
Tack!

Hur kommer det sig att du valde att bli konsult på Deville?
Jag valde mellan att kliva tillbaks i en linjeanställning eller att hoppa på, det för mig, helt oprövade livet som konsult. Bolaget kändes som något nytt och spännande och stämde väl överens med mina värderingar. När jag träffade mina nya kollegor för första gången visade det sig att jag valt helt rätt. Det var en fantastisk grupp av kompetenta, inkluderande och sociala individer som välkomnade mig på mitt första månadsmöte. Jag ser fram emot att vara med och utveckla Deville tillsammans med detta järngäng!

Vad kan du bidra med hos dina uppdragsgivare? 
Ett brinnande driv att leda grupper och team mot ett gemensamt mål som lyfter verksamheten. Att vara någon som främjar en kultur som ger individer, team och grupper möjlighet att växa och utvecklas. Att leda förändringar och förbättringar som ger mervärde, både för personalen och bolaget. En positiv och pragmatisk inställning. Hög leveransförmåga.

Kan du beskriva dig själv med en mening?
Driven ledare som älskar att motivera och coacha medarbetare till att uppnå det näst intill omöjliga.

Vad är din absolut starkaste sida? 
Mitt ledarskap.

Och till sist, har du något fritidsintresse som du brinner för? 
Ja, jag är fanatiskt intresserad, snudd på besatt av utförsåkning. Ett intresse som delas av hela familjen och vi åker så ofta vi kommer åt. Som fritidsaktivitet finns det inte mycket som kommer ens i närheten av att vara först ut i backen och köra långa svängar i relativt hög fart på orörd manchester. Alternativt forsa fram i den magiska värld som nyfallen pudersnö erbjuder. Till och med den ytterst manuella och handgripliga delen att valla och slipa hela gängets skidor ger ro för själen.

Tack Andreas och lycka till på Deville!
Tack själv!


Läs mer om våra konsulter.

Senaste nyheter