deville_logo

Aktuellt

Här hittar du aktuella händelser på Deville samt intressanta och läsvärda inlägg och artiklar från oss och våra konsulter.

2023-05-01
Deville rustar konsulter med kunskap inom Fordon och EV (Electric Vehicle) genom att genomföra skräddarsytt kursprogram med levarantör från Storbritanien.

2022-09-01
Vi hälsar Caroline Hansebo välkommen till oss!
Caroline ska verka som konsult inom CM och Projektledarområdet.

 

2021-03-01
Deville genomförde unde 2020/2021 en ISO 27001 certifiering, och blev certifierade och godkända 20210301! 
 

2020 > 08

Vi har glädjen att välkomna Viktor Jacobsén till oss på Deville.  Viktor är en självklar kandidat för er som vill ha en teknisk koordinator med bred kompetens. Överallt där IT finns vill han dyka ner och fördjupa sig för att hitta den bästa lösningen. Vi har ställt några frågor till Viktor, bland annat om vad han kan bidra med till er verksamhet.

Inom vilka områden tar du konsultuppdrag? 
Jag tar uppdrag inom olika tekniska supportuppdrag, koordinatorroller och infrastruktur. Jag har ett brett tekniskt kunnande och kan sätta mig in i mycket nytt och vill verkligen lära mig nya saker. Överallt där IT finns kan jag dyka ner och fördjupa mig i tekniken. Jag trivs med arbeten där jag kan jobba med testning av system och planering av system inför release. Samt allmänt arbete kring infrastruktur.
 

"Överallt där IT finns kan jag
dyka ner och fördjupa mig i tekniken"

 
Hur kommer det sig att du valde att bli konsult på Deville? 
Jag har jobbat med både Morgan och Elias sedan tidigare och Elias berättade om Deville och tyckte jag skulle komma hit. Just då hade jag bytt till ett nytt jobb men över tid så blev inte de arbetsuppgifterna som jag hade tänkt mig. Då tog jag kontakt med Elias och Morgan igen och vi kom överens om att jag börjar på Deville. Nu känner jag mig mycket motiverad och jag trivs med tanken att lära nytt och att vara mer fri att ta olika uppdrag.
 
Vad kan du bidra med hos dina uppdragsgivare? 
Jag är en hungrig kille som verkligen vill bidra till verksamhetens framgång så fort som möjligt. Viljan att lära mig nytt och mitt driv gör att jag lätt sätter mig in i saker på nya ställen. Jag är bra på att hitta lösningar och är envis nog för att lösa problem. Jag ger inte upp i första taget.

Kan du beskriva dig själv med en mening? 
Tekniktokig kille med mycket humor som vill utvecklas både professionellt och som person.
 
Vad är din absolut starkaste sida? 
Uthålligheten att inte ge upp och viljan att utvecklas och lära mig mer. Dessutom en djup önskan om att bidra till att det går bra för uppdragsgivaren.
 

 "Jag har en djup önskan om att bidra
till att det går bra för uppdragsgivaren"


Vad skulle ditt drömuppdrag vara? 
Jag skulle vilja vara med när ett datorspelsföretag tar fram ett nytt spel från start till mål. Det skulle verkligen vara spännande!
 
Och till sist, har du något fritidsintresse som du brinner för? 
Jag har alltid haft ett tekniskt intresse och spelar fortfarande en del datorspel. Men numera blir det mindre spelande eftersom jag lägger mer fokus på familjen och min ett-årige son. I övrigt är det idrott som gäller, både innebandy och golf.

Tack Viktor och stort lycka till på Deville!
 

Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter