deville_logo

Våra konsulter

Deville erbjuder konsulter med expertkompetens inom IT-området med fokus på IT-infrastruktur och System Engineering. Våra konsulter har djup kompetens inom projektledning, testledning, systemförvaltning, configuration management, riskhantering, kravhantering och kvalitetssäkring.

Anna Söderberg
Med en stabil grund inom IT och kundsupport har Anna nu sitt fokus på Application Management och Systemförvaltning. Anna är noggrann, har ett öga för detaljer samt en stor initiativförmåga. Hon är en utåtriktad och mycket positiv person som lätt sprider glädje och enkelt bygger nya relationer.

Monica Osbjer
Monica har djup kunskap inom kvalitetssäkring, Configuration Management och processutveckling. Monica har även genomfört support och utbildning av CM-verktyg samt tagit fram och infört CM-processer. Monica är en social, ambitiös, noggrann och målinriktad konsult som har lätt för att anpassa sig till olika arbetsuppgifter och miljöer.
 

Johan Berg
Johan är en mycket erfaren teknisk testare och testledare med bred kompetens inom både mjuk- och hårdvarutestning, kravhantering och testprocesser. Johans förmåga att anpassa sig till förändringar och se möjligheter istället för hinder gör honom till en lagspelare som sprider god stämning. Han är mycket ambitiös, noggrann och målinriktad.

Lottie Engdahl
Lottie har över tio års erfarenhet som Configuration Manager (CM) och har under denna tid arbetat både strategiskt och operativt. Som strategisk CM har hon byggt upp en bred erfarenhet för systemarkitektur och produktstrukturer.  Lottie är en mycket lojal, prestigelös, effektiv och strukturerad konsult.

Nils Lindström
Nils är en erfaren konsult med inriktning mot Application Management. Han har kompetens inom digitalisering av underhålls- och driftplaner inom bland annat fastighetsdrift. Nils har över tio års erfarenhet och djup kunskap av IBM Maximo inom användande, projektledning och förvaltning.

Morgan Eriksson
Morgan är seniorkonsult med trettio års erfarenhet från försvar, fordon, läkemedel och telekom, där han verkat i roller såsom projektledare, chef, affärsrådgivare, upphandlare, kravställare och ingenjör. Morgan är social och drivande med fokus på mål och att leverera i tid.

Helena Bolsöy
Helena är en van, mångsidig och mycket professionell projektledare med starkt driv och resultatfokus. Hon har en god kommunikativ förmåga och fungerar perfekt som länken mellan kravställare och lösning/system. Oavsett vad Helena gör så drivs hon av en önskan om att utveckla, förbättra och effektivisera.

Andreas Åblad
Andreas är senior chef med tjugo års erfarenhet av IT. Han har stor erfarenhet från olika infrastruktur-projekt, både som projektledare och som en del av styrgruppen. Andreas är lätt att ha att göra med, social och positiv. Han värdesätter att arbeta i en miljö med kontinuerlig förbättring och förändring.

Malin Wester
Malin är en kvalitets- och processfokuserad konsult med stort intresse för teknik och verksamhets-utveckling. Hon har trettio års erfarenhet av kvalitetssäkring, support, organisation, planering och rapportering. Malin har goda kunskaper inom kvalitetssystem och har även internationell erfarenhet.  
 

Vill du veta mer om våra konsulter?

Kontakta oss via nedanstående formulär om du önskar veta mer om våra konsulter eller diskutera era behov med oss på Deville.